Ricotta produkcija ir mīksts, tradicionāls itāļu piena produkts, kas nav izgatavots no piena, bet no saldajām sūkalām.

 

ricotta-1

SALIMIX

Pateicoties pētījumiem un pieredzei, kas sākās pirms 20 gadiem, SCA neapšaubāmi ir līderis Ricottas ražošanas tehnoloģiju nodrošināšanā, ko eksportē no Itālijas uz 4 kontinentiem. 

Ricotta tiek veidota, piedaloties SALIMIX RIC. Kvalitāte un ideāla struktūra, kas tiek sasniegta, izmantojot iepriekš minētās tehnoloģijas, var izteikt trīs vārdos: TRADICIONALLY FRESH RICOTTA. Vieglāka un pilnīgāka koagulācija, ko panāk, pievienojot SALIMIX, tiek atmaksāta, izmantojot ricotta organoleptisko un strukturālo kvalitāti, un  ražīgums ir lielāks salīdzinājumā ar citām tehnoloģijām